Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: «Εγκληματική» ενέργεια οδηγού – Μπήκε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για να κόψει δρόμο

Κρήτη: «Εγκληματική» ενέργεια οδηγού – Μπήκε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για να κόψει δρόμο

Δεν έχει προηγούμενο η πράξη μιας οδηγού στην Κρήτη που μπήκε ανάποδα στο ΒΟΑΚ κάνοντας μάλιστα και αρκετά χιλιόμετρα προκειμένου να κόψει δρόμο.

Το περιστατικό έγινε πριν από δέκα ημέρες στον πολύπαθο ΒΟΑΚ, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα επειδή η οδηγός του ήθελε να κόψει δρόμο για να φτάσει πιο γρήγορα στον προορισμό της αδιαφορώντας ότι με αυτήν την κίνηση έθετε σε κίνδυνο τόσο τη δική της ζωή όσο και των υπολοίπων.

Όπως λέει στο LIVE NEWS ο Γιάννης Λιονάκης, που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περιστατικό, αυτό συνέβη για να αποφύγει η οδηγός 5 χιλιόμετρα.

Η οδηγός ήταν αποφασισμένη να παρανομήσει. Όταν κάποια στιγμή την σταμάτησαν για να την επισημάνουν το εγκληματικό της λάθος, εκείνη ατάραχη απάντησε σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

«Την σταμάτησαν, κατέβασε παράθυρο και είπε: “Ξέρω τι κάνω” και συνέχισε» ανέφερε ο πρόεδρος Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης.

Μάλιστα, όχι ένας αλλά δυο οδηγοί της επισήμαναν την εγκληματική ενέργεια της να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κατεύθυνσης και τον υπαρκτό κίνδυνο να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο όχημα, η αδιαφορία της ήταν επιδεικτική.

«Το παράξενο της υπόθεσης και το θλιβερό είναι ότι δύο οδηγοί της το είπαν και γκάζωσε και έφυγε» συμπλήρωσε ο κ. Λιονάκης.

Συχνό φαινόμενο στην Κρήτη να πηγαίνουν ανάποδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός στην Κρήτη, κινείται ατάραχος ανάποδα στο ρεύμα στον ΒΟΑΚ.

Το 2019 οδηγός καταγράφηκε σε βίντεο να παρανομεί πηγαίνοντας αντίθετα στο ρεύμα, με τους έκπληκτους οδηγούς να προσπαθούν να το αποφύγουν για να μην συγκρουστούν μετωπικά, ενώ και τον Ιούνιου 2021, άλλος ένας οδηγός κινούνταν ανάποδα και μάλιστα βραδινές ώρες τουλάχιστον για εφτά λεπτά μέχρι να τον σταματήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οδηγός του oχήματος που κινούνταν αντίθετα στον ΒΟΑΚ ήταν άνω τον 60 ετών και κατευθύνονταν προς το Ηράκλειο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις