Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Έκλεψε αυτοκίνητο και τον πήρε ο ύπνος μέσα – Η γκάφα της χρονιάς που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Κρήτη: Έκλεψε αυτοκίνητο και τον πήρε ο ύπνος μέσα – Η γκάφα της χρονιάς που έγινε viral σε λίγα λεπτά

Η κλοπή ολοκληρώθηκε στην Κρήτη και οι δράστες απομακρύνθηκαν. Ο ένας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο δεύτερος βρέθηκε να κοιμάται μέσα σε αυτό και κατέληξε σε αστυνομικό τμήμα…

Το αυτοκίνητο μπήκε στο στόχαστρο δύο ατόμων που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τους αστυνομικούς στην Κρήτη. Κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την κλοπή, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα είχαν φανταστεί. Μέσα στα επόμενα λεπτά συγκρούστηκαν με παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ο ένας κατέβηκε και ο δεύτερος παρέμεινε μέσα σε αυτό. Το επόμενο πρωί, βρέθηκε στη μέση ενός επαρχιακού δρόμου, να κοιμάται μέσα σε αυτό. Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται.

Ένα απίστευτο περιστατικό απασχόλησε την αστυνομία στην Κρήτη. Θύμα ήταν ο ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας στην Ιεράπετρα, η οποία πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό. Πλέον ο ιδιοκτήτης έπεσε θύμα και νέας επίθεσης από άτομα που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή και στο προηγούμενο περιστατικό.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης 29 Νοεμβρίου, δύο άτομα έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε αγοράσει πριν λίγες ώρες και από εκεί ξεκίνησε μια απίστευτη ιστορία. Ειδικότερα, οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής, όπου τράκαραν κάποια σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας.

Το πρωί της Τετάρτης το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής -Ιεράπετρας, με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών, αλλά και για περιστατικά κλοπών.

Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και γι’ αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει, όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις