Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Εκβιασμός με γυμνές φωτογραφίες – Η εμπλοκή συνταξιούχου αστυνομικού στην υπόθεση!

Κρήτη: Εκβιασμός με γυμνές φωτογραφίες – Η εμπλοκή συνταξιούχου αστυνομικού στην υπόθεση!

Σε πλήρη εξέλιξη η περίεργη υπόθεση στην Κρήτη. Οι γυμνές φωτογραφίες βρέθηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή…

Η υπόθεση με κεντρικό πρόσωπο ένα συνταξιούχο αστυνομικό προβληματίζει την αστυνομία στην Κρήτη. Ο συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται στο παρελθόν να διατηρούσε δεσμό με συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας του, το οποίο τότε ήταν ανήλικο. Τότε, λοιπόν, είχαν τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν για αυτές τις φωτογραφίες είχε δώσει τη συγκατάθεσή της η ανήλικη.

Αυτές οι άσεμνες φωτογραφίες, εντοπίστηκαν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του συνταξιούχου αστυνομικού, σε χωριό, λίγα χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο και αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες για την προσαγωγή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκανε άτομο του περιβάλλοντος του 55χρονου, λέγοντας ότι ο ίδιος εκβίαζε την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν φωτογραφικό υλικό, ενώ προσήγαγαν τον 55χρονο στο Αστυνομικό Μέγαρο. Ο συνταξιούχος αστυνομικός τελικά αφέθηκε ελεύθερος, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αρχές.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις