Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο γνωστός ράπερ για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης φοιτήτριας

Κρήτη: Ελεύθερος με όρους ο γνωστός ράπερ για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης φοιτήτριας

Ικανοποιημένος από την απόφαση ο γνωστός ράπερ που θα κάνει Πάσχα στο σπίτι του. Η καταγγελία της 19χρονης για βιασμό προκάλεσε αναστάτωση στην Κρήτη και όχι μόνο…

Ο ράπερ από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως είναι αθώος και πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την καταγγελία για ομαδικό βιασμό, που έκανε 19χρονη φοιτήτρια στην Κρήτη. Στο πλευρό του, είχαν σταθεί μια σειρά από συνάδελφοι και φίλοι, που είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον ίδιο. Η διερεύνηση της υπόθεσης πάντως συνεχίζεται, καθώς η νεαρή επιμένει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά τόσο από τον καλλιτέχνη όσο και από έναν στενό συνεργάτη και φίλο του.

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος Αλβανός συνεργάτης του, που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

Σε δήλωσή του στο cretalive.gr, ο συνήγορος του γνωστού ράπερ, κ. Ελ. Κάρτσωνας, επισήμανε: “Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επιβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμου στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας. Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας”.

Να σημειωθεί ότι πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες και επιφανείς επιχειρηματίες, εξαρχής, στάθηκαν στο πλευρό του γνωστού ράπερ, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό για το οποίο κατηγορείται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις