Τοπικά Νέα

Κρήτη: Ένοχοι για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη

Δύο ενόχους έκρινε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη Νεάπολη Λασιθίου, για την υπόθεση θανάτου του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη στη Νέα Αλικαρνασσό, το Σεπτέμβριο του 2014 ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο και υπέκυψε λίγες ημέρες αργότερα.

Πρόκειται για ένα 34χρονο και ένα 28χρονο κατηγορούμενους για θανάσιμες σκοπούμενες βλάβες και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 χρονών. Σε άλλους τρεις που κατηγορούνταν για συμπλοκή εντός αθλητικής εγκατάστασης τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών. Ακόμη ένας από τους κατηγορούμενους, ο 29χρονος αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες, ενώ αθώος κρίθηκε και ένας 24χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορία για πλημμεληματική πράξη.

Η όλη ακροαματική διαδικασία διήρκησε μαζί με τις διακοπές της σχεδόν για τρεις μήνες ενώ με την ανακοίνωση της απόφασης υπήρξε ένταση και λιποθυμίες στο Δικαστήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα