Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κρήτη: Ενθουσιασμένοι οι δημοσιογράφοι από την Κίνα με τις ομορφιές του Ηρακλείου – Η συνάντησή τους στην περιφέρεια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ενθουσιασμένοι από την Κρήτη δηλώνουν Κινέζοι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας τους και βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο νησί ενώ αναμένεται μετά την επιστροφή τους στην Κίνα να προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, τον τουρισμό και τα αγροτικά προϊόντα της Κρήτης.

Οι δημοσιογράφοι από την Κίνα επισκέφθηκαν σήμερα και συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Καλωσορίζοντας τους ο κ. Αρναουτάκης , τους ευχαρίστησε για την προβολή της Κρήτης που θα κάνουν στη χώρα τους και σημείωσε:

«Πρόκειται για μια σημαντική επίσκεψη δημοσιογράφων από την Παν-Κινέζικη Ένωση Συντακτών και τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης. Τις δυο χώρες μας συνδέουν οι αρχαιότεροι πολιτισμοί του κόσμου, ο Μινωικός και ο Κινεζικός, και είναι πάρα πολύ σπουδαίο για εμάς που οι δημοσιογράφοι θα προβάλουν τουριστικά το νησί, την Ελλάδα ευρύτερα, σε μέσα ενημέρωσης με εκατομμύρια αναγνώστες, τηλεθεατές και ακροατές»

Η δημοσιογράφος Τσαγκ Χάι Κίνγκ, που εργάζεται στο εθνικό ραδιόφωνο της Κίνας με 700 εκατομμύρια ακροατές από την πλευρά της εξέφρασε την χαρά της για την παραμονή και την φιλοξενία της Κινεζικής αποστολής στο νησί μας τονίζοντας ότι «Είμαστε ενθουσιασμένοι από την παραμονή μας στην Ελλάδα, στην Κρήτη, θαυμάζουμε τον πολιτισμό σας την ιστορία, την φύση, το περιβάλλον σας, την Κρητική διατροφή. Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης που σήμερα μας υποδέχτηκε».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε