Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Έβαλε φωτιά στο μαγαζί του παιδικού φίλου του για λόγους… ανταγωνισμού

Φωτιά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Παιδικός φίλος, σύντεκνος και κουμπάρος του ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ και καφέ, σε χωριό της Μεσαράς στην Κρήτη, είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στην επιχείρηση του επιστήθιου φίλου του για λόγους ανταγωνισμού!

Σύμφωνα με creta24, ο κατηγορούμενος μάλιστα αναζητούνταν μετά από επείγον σήμα από την Αστυνομία, ωστόσο δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, παρά το ότι οι αρχές τον βρήκαν στο τηλέφωνο και του είπαν να εμφανιστεί για να καταθέσει τι γνωρίζει.

Για το απίστευτο περιστατικό που έγινε πριν λίγα 24ωρα υπάρχει υλικό από δύο κάμερες που δείχνουν το δράστη να βάζει φωτιά σε έναν κάδο και από τις φλόγες να καίγεται η τέντα του σούπερ μάρκετ.

Η ιδιοκτήτρια του σούπερ μάρκετ, ανέφερε: «Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φαίνεται να έρχεται, να βάζει φωτιά και στη συνέχεια να φεύγει με ένα μηχανάκι και να πηγαίνει στο απέναντι του καφέ  που του ανήκει κι ενώ οι φλόγες έκαιγαν την τέντα. Ευτυχώς, ο άντρας μου αντιλήφθηκε αμέσως τι συμβαίνει και πρόλαβε να ρίξει νερό πριν πάρουν φωτιά πριν εκραγούν έξι φιάλες υγραερίου που είχαμε σε κοντινή απόσταση. Ο άντρας μου κάηκε στα χέρια στην προσπάθειά του αυτή, αλλά εάν είχαν πάρει φωτιά οι φιάλες θα είχαμε σκοτωθεί γιατί τα σπίτια μας είναι πάνω από το σούπερ μάρκετ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις