Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Φοβερό τροχαίο στην κάμερα! Το κράνος έσωσε τη ζωή του οδηγού της μηχανής (Βίντεο ντοκουμέντο)

Κρήτη: Φοβερό τροχαίο στην κάμερα! Το κράνος έσωσε τη ζωή του οδηγού της μηχανής (Βίντεο ντοκουμέντο)

Το τροχαίο στην Κρήτη, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Ο οδηγός της μηχανής συγκρούεται με αυτοκίνητο και εκσφενδονίζεται. Οι εικόνες καθηλώνουν…

Ένα βίντεο που αποτελεί την επιτομή της φράσης “το κράνος σώζει” δημοσιοποίησε ο κ. Γιάννης Δασκαλάκης. Στο βίντεο καταγράφηκε η σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, που είχε ως αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μηχανής, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων.

Όπως αναφέρει ο κ. Δασκαλάκης: “Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο.

Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσικλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία. Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν”!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !! Τον έσωσε το κράνος. Σφοδρή σύγκρουση μοτοσυκλέτας με αυτοκίνητο στη Σητεία, με αποτέλεσμα τον εκσφενδονισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, διαγράφοντας μια τροχιά 10 μέτρων…Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.. Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο. Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσυκλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου ‘’καπελάκι’’ για να ξεγελάσουν την αστυνομία. Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν !! Αν ακούει το κράτος απαλλάξτε το κράνος από ΦΠΑ και στην τελική επιδοτήστε τα ή συμψηφίστε την αγορά τους με τα τέλη κυκλοφορίας για κάποια χρόνια, ανάλογα την κατηγορία !! Γιάννης Δασκαλάκης

Gepostet von Γιάννης Δασκαλάκης am Dienstag, 18. August 2020

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις