Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Γενέθλια στην εντατική για 11χρονο παιδί – Λιώνουν από αγωνία οι γονείς του

Κρήτη: Γενέθλια στην εντατική για 11χρονο παιδί – Λιώνουν από αγωνία οι γονείς του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, εξακολουθεί να δίνει ο 11χρονος Λούι, που έπεσε από ύψος πέντε περίπου μέτρων στα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 11χρονος νοσηλεύεται στην εντατική διασωληνωμένος, σε σοβαρή κατάσταση. Το μικρό αγόρι φέρει πολλαπλά τραύματα.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το παιδί προσπάθησε να κρατηθεί από ένα καλάμι, όμως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε το νεαρό αγόρι, το οποίο είχε τις αισθήσεις του αλλά πονούσε πολύ και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων. 

Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μικρού παιδιού, οι γιατροί του Νοσοκομείου Χανίων έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το αγόρι, αύριο Τρίτη, έχει γενέθλια και θα γίνει 12 ετών ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως αυτή η ημέρα θα το βρει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις