Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κρήτη: Γεύμα θανάτου για μητέρα δύο παιδιών – Βγήκε από την εντατική ο άντρας της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο 45χρονος χαροπάλευε επί 10 μέρες. Ακόμα όμως δεν γνωρίζει ότι η γυναίκα του πέθανε μετά το τελευταίο τους δείπνο…

Σαν από θαύμα ο 45χρονος Ρώσος που πάλευε επί δέκα ημέρες μεταξύ ζωής και θανάτου στην εντατική του ΠΑΓΝΗ, φαίνεται να βγαίνει νικητής. Το πρόσωπο της οικογενειακής τραγωδίας που ξεκίνησε στη Ρωσία και κορυφώθηκε με δραματικό τρόπο λίγο μετά την άφιξη της οικογένειας του στην Κρήτη, πήρε χθες εξιτήριο από τη ΜΕΘ. Μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική όπου συνεχίζεται η προσπάθεια των γιατρών να αναστρέψουν τις συνέπειες της πολυοργανικής ανεπάρκειας που προκάλεσαν οι τοξίνες στον οργανισμό του.

Ο ίδιος και η σύζυγος του κατανάλωσαν επικίνδυνα μανιτάρια στη Ρωσία λίγο πριν ξεκινήσουν το ταξίδι για να περάσουν τις διακοπές τους στην Κρήτη. Την πρώτη μέρα των διακοπών τους, η γυναίκα κατέρρευσε και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. «Ο ασθενής έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Οι γιατροί μας είναι αρκετά εξειδικευμένοι. Η ΜΕΘ στην οποία νοσηλευόταν είναι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από τις καλύτερες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Έχει υψηλά στάνταρτ και πάντα δίνει το καλύτερο στον ασθενή», τόνισε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου-ΓΝΗ “Βενιζέλειο-Πανάνειο”, Γιάννης Τασσόπουλος.

Μετά από δεκαήμερη μάχη στην εντατική και χάρη στην υπερπροσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών, ο 45χρονος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Στο πλάι του βρίσκονται συγγενείς του που έφτασαν από τη Ρωσία, αλλά και ψυχολόγος καθώς γίνεται προσπάθεια να διαπιστωθεί αν έχει αντιληφθεί πως η σύζυγος του πέθανε λίγες ώρες μετά την άφιξη τους στην Κρήτη. Στα επόμενα 24ωρα σχεδιάζεται να μεταφερθεί πίσω στη Ρωσία όπου βρίσκονται ήδη τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας που είδαν τη μητέρα τους να χάνει τη ζωή της μπροστά στα μάτια τους, χωρίς κανείς να μπορεί να αντιληφθεί τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες μετά την άφιξη της οικογένειας σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όπου περνούσαν τις διακοπές τους πολλά καλοκαίρια, η 40χρονη έφαγε πρωινό μαζί με την 14χρονη κόρη της και των μόλις 3 ετών γιο της. Επιστρέφοντας στο δωμάτιο τους κατέρρευσε και ζήτησε από το κοριτσάκι να καλέσει κάποιον σε βοήθεια. Μέχρι να φτάσει όμως γιατρός είχε ξεψυχήσει.

Ο 45χρονος που είχε εκδηλώσει ήδη παραισθήσεις μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στο ΠΑΓΝΗ για ψυχιατρική εξέταση αφού και πάλι κανείς δεν είχε αντιληφθεί τη δηλητηρίαση και έπεσε σε κώμα ενώ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε