Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Γιορτάζουν τη νίκη στο χωριό του Νίκου Ανδρουλάκη

Κρήτη: Γιορτάζουν τη νίκη στο χωριό του Νίκου Ανδρουλάκη
Φωτογραφία Creta24.gr

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών το βράδυ της Κυριακής (13.12.2021) και η χαρά στον τόπο καταγωγής του στην Κρήτη ήταν απερίγραπτη.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, Ψυχρό, στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου στην Κρήτη, πανηγύριζαν χθες για τον Νίκο Ανδρουλάκη και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το «δικό τους παιδί» όπως δηλώνουν, για την εκλογή του ως πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι κάτοικοι δηλώνουν πως το παιδί που έπαιζε στα σοκάκια του χωριού τα καλοκαίρια, δεν τους ξέχασε ποτέ στην ανέλιξή του στην πολιτική ιεραρχία της χώρας. Όλοι μιλούν για ένα σεμνό παιδί, χαμηλών τόνων που μεγαλώνοντας διατήρησε την επικοινωνία με τους συγχωριανούς του.

«Ήθελε να ακούει από τους ίδιους τα προβλήματα τους», λέει ο δήμαρχος της περιοχής Γιάννης Στεφανάκης ενώ οι κάτοικοι του χωριού ανέφεραν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεχώριζε από μικρός για το ήθος, τις αξίες του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εργατικότητά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις