Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Γύρισε το κεφάλι του και βγήκε άρον άρον από τη θάλασσα – Η καταγγελία για πολυσύχναστη παραλία!

ΦΩΤΟ από το ekriti
ΦΩΤΟ από το ekriti

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής έναν Ηρακλειώτη ο οποίος πήγε στην παραλία

του Τομπρούκ για να απολαύσει το μπάνιο του, αφού όπως κατήγγειλε στο Ράδιο Κρήτη, ξαφνικά και ενώ κολυμπούσε, είδε σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτόν να επιπλέουν βοθρολύμματα!

Δυσαρεστημένος περιέγραψε την εμπειρία του, ζητώντας από τους αρμόδιους να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεκριμένη παραλία είναι πολυσύχναστη αφού καθημερινά, δεκάδες Ηρακλειώτες την επιλέγουν για το μπάνιο τους, με το θέμα αυτό να αποτελεί άμεσο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος του γραφείου προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος του Λιμεναρχείου Ηρακλείου κ. Περάκης, ανέφερε πως ξεκίνησε αμέσως έρευνα με ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού να σπεύδει στο σημείο που υπέδειξε ο ακροατής, προκειμένου να ερευνήσουν την καταγγελία.

Μέχρι στιγμής πάντως, όπως είπε ο κ. Περάκης, οι πολίτες που την επιλέγουν για το μπάνιο τους, δεν θα πρέπει να ανησυχούν καθώς τα πρώτα δείγματα δεν δείχνουν κάτι το σημαντικό. Παρ’ όλα αυτά η καταγγελία θα εξετασθεί ενδελεχώς για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Πηγή: ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε