Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κρήτη: Η απάτη των 4.800 ευρώ για τροχοβίλα και ο «Παναγιώτης» που έγινε καπνός

Κρήτη: Η απάτη των 4.800 ευρώ για τροχοβίλα και ο «Παναγιώτης» που έγινε καπνός

Η απάτη στην Κρήτη ολοκληρώθηκε ταχύτατα και το θύμα κατάλαβε το λάθος του, όταν ήδη ήταν πολύ αργά. Έκαναν φτερά από τραπεζικό λογαριασμό του, 4.800 ευρώ…

Το όνειρο της τροχοβίλας εξανεμίστηκε μαζί με τις οικονομίες 36χρονου από την περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη, ο οποίος, όπως κατήγγειλε, έπεσε θύμα απατεώνα που είχε βάλει ψεύτικη αγγελία – δόλωμα στο διαδίκτυο. Η απάτη ολοκληρώθηκε όπως είπε στους αστυνομικούς, χωρίς ο ίδιος να υποψιαστεί το παραμικρό.

Ο 36χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, όπως είπε στους αστυνομικούς, είδε την αγγελία πώλησης της τροχοβίλας στο Facebook και επικοινώνησε με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη – πωλητή, ο οποίος του συστήθηκε ως «Παναγιώτης» και του ζήτησε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό προκαταβολή ύψους 4.800 ευρώ.

Χωρίς να αντιληφθεί την παγίδα ο 36χρονος την Δευτέρα 10 Ιουλίου προχώρησε μέσω ebanking στην κατάθεση των χρημάτων, όμως, στη συνέχεια μην είδατε τον… Παναή, αλλά ούτε και την τροχοβίλα.

Όταν υποψιάστηκε ότι έπεσε θύμα απατεώνα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, όπου κατήγγειλε το συμβάν, με την ελπίδα ότι οι αστυνομικοί θα εξιχνιάσουν την υπόθεση και θα πάρει πίσω τα χρήματά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις