Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στους δήμους – Η οργισμένη αντίδραση του Μιχελογιαννάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παρά τις πιέσεις και τις αντιδράσεις δημάρχων και βουλευτών η ΔΕΗ συνεχίζει να κόβει το ρεύμα! Μετά τον ΟΑΚ, το δήμο Μυλοποτάμου…

το ίδιο θα κάνει και σήμερα στο δήμο Βιάννου, αλλά και στους άλλους δήμους! Στη ΔΕΗ εκτιμούν ότι μπροστά στην απειλή να μείνουν χωρίς ρεύμα, οι δήμοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, θα συμμορφωθούν! Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή κ.Μιχελογιαννάκη που τόνισε: «Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και τις συνεχείς εκκλήσεις μου, ώστε να μην κατέβει ο διακόπτης στους Δήμους, πληροφορούμαι, δυστυχώς, ότι η ΔΕΗ θα κόψει σήμερα το ρεύμα στο Δήμο Βιάννου και στους άλλους δήμους. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, κρούοντας το κώδωνα το κινδύνου στους διοικούντες της επιχείρησης και στον Υπουργό ότι αυτά είναι αδιανόητα πράγματα. Μην τολμήσουν να κόψουν το ρεύμα στο Δήμο Βιάννου. Η ανοχή της κοινωνίας έχει φτάσει στα όρια της.»

Μάλιστα ο βουλευτής τόνισε ότι εχει ήδη μιλήσει και με τους κ.Κουρλετάκη, Αποστολάκη και Μπαντουβάκη, τα στελέχη της ΔΕΗ, λέγοντας ότι δεν πρέπει να κοπεί το ρεύμα στους δήμους. Πάντως από την πλευρά της η ΔΕΗ μιλάει για…φέσια και για αδιαφορία των δήμων!

Συνολικά 70 Δήμοι της χώρας χρωστούν στη ΔΕΗ περί τα 20 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα πρέπει να προστεθούν και τα 76 εκατ. ευρώ που χρωστούν στη ΔΕΗ δεκάδες δημοτικές επιχειρήσεις ανά τη χώρα, με πρωταγωνιστές τις επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Πηγή: cretalive.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε