Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Η παρανομία στο σουβλατζίδικο επιβεβαιώθηκε λίγο πριν την τελευταία παραγγελία! Ένταση και φωνές

Κρήτη: Η παρανομία στο σουβλατζίδικο επιβεβαιώθηκε λίγο πριν την τελευταία παραγγελία! Ένταση και φωνές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το σουβλατζίδικο παρέμενε ανοιχτό από νωρίς το απόγευμα στην Κρήτη και οι πελάτες έδιναν τις παραγγελίες τους. Λίγες ώρες μετά συνέβη αυτό που φοβόταν ο ιδιοκτήτης του…

Η μεταμεσονύκτια λιγούρα “έφερε” τσουχτερό πρόστιμο και σύλληψη σε ψητοπωλείο στο Ηράκλειο. Στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορoνοϊού, έγινε έφοδος της αστυνομίας σε σουβλατζίδικο, όπου βρέθηκαν πελάτες, αν και τα ρολόγια έδειχναν περασμένα μεσάνυχτα, ώρα κατά την οποία απαγορεύεται το take away.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, ενώ επίσης συνελήφθη ο υγειονομικά υπεύθυνος για παραβάσεις υγειονομικού χαρακτήρα.

Εν τω μεταξύ, το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί μέχρι σήμερα στην Κρήτη καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ηράκλειο. Και όχι μόνο θα πληρώσει ακριβά αλλά θα αναγκαστεί να κλείσει το μαγαζί του για ένα μήνα!

Το πρόστιμο μαμούθ στο μπαρ στη Χερσόνησο, έξω από το Ηράκλειο, βεβαιώθηκε σε μπαρ γιατί ήταν… φίσκα. Από τους ελέγχους που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε πως το συγκεκριμένο μπαρ λειτουργούσε, με τον διπλάσιο, από το επιτρεπόμενό όριο, αριθμό πελατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί για 50 άτομα, στον συγκεκριμένο χώρο, βρίσκονταν περισσότερα από 100 με αποτέλεσμα, να επιβληθεί στον ιδιοκτήτη πρόστιμο μαμούθ ύψους 50.000 ευρώ και να μπει λουκέτο στο μπαρ για 30 ημέρες!

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις