Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κρήτη: Η selfie έξω από κλειστή τράπεζα που κάνει το γύρο των social media – Ουρές από το πρωί από άτομα κάθε ηλικίας (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Ουρές έξω από τράπεζες στο Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι…

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκίνα για την χώρα με τους πολίτες να παρακολουθούν με αγωνία τις ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και τι θα ισχύσει για τη νέα ελληνική πραγματικότητα ενόψει και του δημοψηφίσματος.

Η επιβολή των capital controls που έβαλε λουκέτο για μια βδομάδα στις ελληνικές τράπεζες και όριο αναλήψεων ως 60 ευρώ την ημέρα που αποφασίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο οδήγησε αρκετούς Ηρακλειώτες να σχηματίσουν ουρές έξω από τα ATM των τραπεζών προκειμένου να σηκώσουν χρήματα καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Κάποιοι έδειχναν αρκετά θορυβημένοι κάποιοι άλλοι ωστόσο φαίνεται πως προσπάθησαν να φανούν ψύχραιμοί ή και να το διασκεδάσουν ακόμα τραβώντας selfie μπροστά στις ουρές. Την ίδια ώρα αρκετοί ήταν και εκείνοι που σχημάτιζαν ουρές στα βενζινάδικα προκειμένου να “φουλάρουν” το ρεζερβουάρ του αυτοκινητου τους ενόψει των δύσκολων ημερών

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας το κλείσιμο των τραπεζών θα ισχύει από σήμερα, Δευτέρα, έως και τις 6 Ιουλίου και αφορά εκτός από τις τράπεζες, ελληνικές και ξένες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όλα τα Ιδρύματα πληρωμών ηλεκτρονικού χρήματος.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε