Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη – Κακοκαιρία: Χείμαρρος ο ΒΟΑΚ – Πτώση βράχων και ανατροπή ΙΧ – video

Κρήτη – Κακοκαιρία: Χείμαρρος ο ΒΟΑΚ – Πτώση βράχων και ανατροπή ΙΧ – video

Έντονα καιρικά φαινόμενα, προβλήματα και κατολισθήσεις στην Κρήτη. Σοκάρει η εικόνα από τον ΒΟΑΚ.

Αγρίεψε ακόμη περισσότερο ο καιρός στην Κρήτη! Τα πλημμυρικά φαινόμενα είναι τόσο έντονα που ακόμη και ο ΒΟΑΚ έχει μετατραπεί σε απέραντο χείμαρρο! Στο δρόμο «κατεβαίνουν» τεράστιες ποσότητες νερού που παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους: από δέντρα και βράχους μέχρι κάθε λογής αντικείμενα!

Από χθες το βράδυ, σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ, σημειώνονται κατολισθήσεις, ενώ βράχοι έχουν αποκολληθεί και μένουν πάνω στο οδόστρωμα, προκαλώντας διακοπή της κυκλοφορίας.

«Μην μετακινείστε άσκοπα»

Σε ανακοίνωσή της, η Αντιπεριφέρεια καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Λόγω καταπτώσεων υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στη γέφυρα μετά το χωριό Φουρνές προς Λάκκους, καθώς και στον επαρχιακό δρόμο από τη διακλάδωση Αργυρούπολης προς Ασή Γωνιά.

Οι οδηγοί καλούνται να αποφεύγουν τη διέλευση από τις γέφυρες των δήμων Πλατανιά, Κισσάμου και Σελίνου λόγω επικινδυνότητας, ενώ κλειστή παραμένει η γέφυρα του Αλικιανού.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις περιοχές Πλατάνι, Καλάμι και Αγίου Φανουρίου.

Οι εικόνες είναι ενδεικτικές της κατάστασης στο οδικό δίκτυο

 

!!!!!!

Gepostet von Ζαμπετάκης Μάνος am Sonntag, 24. Februar 2019

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, το πρωί στο ρεύμα προς Ρέθυμνο επί του ΒΟΑΚ, ένας τεράστιος βράχος έπεσε στη μέση του δρόμου, ενώ υπάρχει πολύ νερό στο οδόστρωμα.

Νωρίτερα, ένα αυτοκίνητο εξετράπη από την πορεία του και ανετράπη, πριν από λίγο στο Κακό Όρος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε ο οδηγός.

Πηγή: cretalive, ekriti

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις