Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: Κακοποιούσε για χρόνια ανήλικο αγοράκι και ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στο ίντερνετ

Κρήτη: Κακοποιούσε για χρόνια ανήλικο αγοράκι και ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στο ίντερνετ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ακόμα μια υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, ξυπνώντας μνήμες από την 12χρονη στον Κολωνό. Αυτή τη φορά όμως θύμα είναι ένα αγοράκι στην Κρήτη που φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από… φίλο της οικογένειας του. Ο θύτης φέρεται να διακινούσε γυμνές φωτογραφίες του παιδιού στο ίντερνετ! 

Το ανήλικο αγόρι από την Κρήτη φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά για τρία ολόκληρα χρόνια από έναν άνδρα που δήλωνε φίλος των γονιών του. Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι η πρώτη επαφή του παιδιού με τον άνδρα που κατηγορείται έγινε το 2018, ισχυριζόμενος στο 11χρονο τότε παιδάκι ότι είναι «φίλος» των γονιών του. 

Ο 66χρονος σήμερα άνδρας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023, σύμφωνα πάντα με το cretalive.gr, φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στην… αστυνομία!

Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν μάλιστα ότι όχι μόνο κακοποιούσε ο ίδιος το παιδί, επίσης το φωτογράφιζε γυμνό και με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και site στο ίντερνετ από όπου ανέβαζε τις αρρωστημένες εικόνες του. Ο 66χρονος φέρεται να είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με το παιδάκι…

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση, που θυμίζει σε πολλά αυτή με την 12χρονη στον Κολωνό, οι Αρχές – σύμφωνα με cretalive.gr – έχουν προχωρήσει στην σύλληψη του 66χρονου, ενώ έχει ταυτοτοποιηθεί και ένας 46χρονος. Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της σελίδας που χρησιμοποιούσε ο 66χρονος. 

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις