Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Καταδικάστηκαν παππούς και γιαγιά για ασέλγεια της εγγονούλας – Το ιστορικό αιμομιξίας που σοκάρει

Κρήτη: Καταδικάστηκαν παππούς και γιαγιά για ασέλγεια της εγγονούλας – Το ιστορικό αιμομιξίας που σοκάρει
Intime αρχείο

Ένοχοι για ασέλγεια της εγγονούλας τους στην Κρήτη, κηρύχθηκαν ο παππούς και η γιαγιά, που δικάζονταν σε δεύτερο βαθμό. Καταδικαστική απόφαση και από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Πρόκειται για τους δύο μεσήλικες από το Ηράκλειο Κρήτης, με τον μεν παππού να αντιμετωπίζει την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της εγγονής του και τη γιαγιά να κατηγορείται για συνέργεια στην κατηγορία της αποπλάνησης.

Για την υπόθεση που εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στον παππού επιβλήθηκε και πάλι δεκαετής ποινή κάθειρξης, επιστρέφοντας στη φυλακή, και στη γιαγιά τριετής ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, και οι δύο ήταν απόλυτα αρνητικοί για όσα τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το κοριτσάκι όσο έμενε κοντά τους ήταν ένα χαρούμενο παιδί που αγαπούσε τους παππούδες του και έπαιζε μαζί τους.

Κρήτη: Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 2013 και ενώ το παιδάκι ήταν μόλις 3 ετών, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού περί ακατάλληλου περιβάλλοντος για το κοριτσάκι.

Υπήρξε κοινωνική έρευνα και τελικώς το παιδί απομακρύνθηκε από το βιολογικό οικογενειακό περιβάλλον του και στην πορεία δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια που το αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη και στοργή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι τον πρώτο καιρό το παιδί είχε κάποιο πρόβλημα στο λόγο, όμως με τις κατάλληλες συνεδρίες, παρουσίασε θεαματική πρόοδο και άρχισε να μιλάει. Οι κουβέντες του, όμως, ανησύχησαν τους θετούς γονείς, καθώς το παιδί περιέγραφε, με όλη την αθωότητα του, ανάρμοστες συμπεριφορές του παππού προς το ίδιο.

Έτσι έκριναν ότι έπρεπε όλο αυτό να διερευνηθεί αρμοδίως με την υπόθεση να φτάνει τελικά στη Δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί ότι ο παππούς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν και για αιμομιξία, αν και στην πορεία η καταγγέλλουσα φέρεται να ανακάλεσε, αποδίδοντας το περιεχόμενο της καταγγελίας σε νεανική επιπολαιότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις