Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κρήτη: Καταγγελία για κλοπή – μαμούθ 500.000 ευρώ – «Τα είχα επί ένα χρόνο κλειδωμένα στο σπίτι»

Κρήτη: Καταγγελία για κλοπή – μαμούθ 500.000 ευρώ – «Τα είχα επί ένα χρόνο κλειδωμένα στο σπίτι»

Με ιδιαίτερη προσοχή η τοπική ΕΛ.ΑΣ ερευνά καταγγελία για «χρυσή» κλοπή σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ από χρηματοκιβώτιο σε κατοικία που βρίσκεται σε οικοδομικό συγκρότημα, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.

Την καταγγελία έκανε η 55χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της κατοικίας, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ζει στην Κρήτη. Μετά από καιρό έφθασε στο νησί και διαπίστωσε ότι το υπέρογκο ποσό είχε κάνει φτερά.

Οι Αρχές ωστόσο ερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και ελέγχουν κάθε πτυχή προκειμένου να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αστυνομικοί δεν κρύβουν την έκπληξη τους, καθώς όπως τους είπε η ιδιοκτήτρια, ενώ απουσίαζε στο εξωτερικό τόσους μήνες, στο σπίτι υπήρχαν τόσα χρήματα.

Click4more: Κρήτη: Απίθανη τροπή στην άγρια ληστεία γιαγιάς – Αυτό που της έκανε εντύπωση έλυσε το μεγάλο γρίφο

Για το λόγο αυτό έχει κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση προκειμένου να λύσει όλες τις απορίες των αστυνομικών. Μόνο το ύψος των χρημάτων πάντως, που υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια πως έκανε φτερά, ήταν αρκετό για να φέρει το θέμα πολύ ψηλά στη λίστα του αστυνομικού δελτίου της Κρήτης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις