Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Καταγγελία γυναίκας που «μάγκωσε» στην πόρτα λεωφορείου και τραυματίστηκε

Κρήτη: Καταγγελία γυναίκας που «μάγκωσε» στην πόρτα λεωφορείου και τραυματίστηκε

Θέμα συζήτησης στην Κρήτη η καταγγελία που έκανε γυναίκα. Βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο και κάποια στιγμή αποφάσισε να κατέβει. Τότε όπως λέει, έζησε στιγμές που θα θυμάται για πάντα…

Η καταγγελία έγινε από γυναίκα στην Κρήτη και όπως υποστηρίζει ο οδηγός στο λεωφορείο που επέβαινε την μάγκωσε στην πόρτα την ώρα που πήγαινε να κατέβει. Η 32χρονη είχε ραντεβού στο ΙΚΑ και πήρε το αστικό λεωφορείο, καθώς όπως λέει δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και κινείται μόνο με την συγκοινωνία.

«Το λεωφορείο ήταν σχεδόν άδειο, καθώς από όσο θυμάμαι δεν υπήρχαν όρθιοι. Στην στάση πριν το ΙΚΑ πάτησα το κουμπί να κατέβω, ενώ στην ίδια στάση θα κατέβαινε και μια άλλη κυρία. Η πόρτα άνοιξε, η κυρία κατέβηκε και την στιγμή που επιχείρησα να κατεβώ και εγώ, ο οδηγός έκλεισε την πόρτα και με μάγκωσε τραυματίζοντάς με στα χέρια.

Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ‘’εδώ θα πεθάνω!’’. Πιέστηκα και απεγκλωβίστηκα μόνη μου και πήγαν να ζητήσω εξηγήσεις από τον οδηγό, ο οποίος μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δεν με είδε. Σε μισοάδειο λεωφορείο!», περιγράφει οργισμένη η 32χρονη Ηρακλειώτισσα στο neakriti.gr.

Η εν λόγω γυναίκα πήγε στο ραντεβού της όπου ο γιατρός της είπε ότι φέρει τραύματα στα χέρια, τους ώμους και τους αγκώνες και πως πρέπει να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο.

«Από μια απλή μεταφορά μου, ένα καθημερινό δρομολόγιο θα βρεθώ στο νοσοκομείο; Είναι δυνατόν; Σε άδεια λεωφορεία να μην μας βλέπουν;», διερωτάται η 32χρονη η οποία πρόκειται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τα τραύματά της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις