Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κρήτη: Καθηλώνει το θρίλερ με την εξαφάνιση της βιολόγου – Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ για την μυστηριώδη υπόθεση – video

Κρήτη: Καθηλώνει το θρίλερ με την εξαφάνιση της βιολόγου – Δημοσιεύματα στις ΗΠΑ για την μυστηριώδη υπόθεση – video

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη βιολόγο στην Κρήτη. Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την υπόθεση…

Μία τεράστια κινητοποίηση που όμοιά της έχει χρόνια να γίνει, έχει στηθεί τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί η 60χρονη Βιολόγος Suzanne Eaton, τα ίχνη της οποία χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Η βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη οποία παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Εικάζεται ότι η γυναίκα, μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια. Όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ παρουσιάζει και το cnn.com, το οποίο στο άρθρο του τονίζει, πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο λιγοστεύουν οι ελπίδες για την αγνοούμενη γυναίκα.

Η κινητοποίηση των αρχών και των εθελοντών είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, λιμενικού και εθελοντές χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης.

Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ειδικά μηχανήματα και ελικόπτερα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Δείτε εικόνες από τις πρόσφατες έρευνες στην Κρήτη…

Η εξαφάνισή της έχει γίνει θέμα και σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα. Στο νησί βρίσκονται και οι γιοι της που και εκείνοι ψάχνουν μαζί με τις Αρχές και τους εθελοντές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις