Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη: «Κενό μνήμης» επικαλούνται οι δύο άντρες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με μαχαιριές

Κρήτη: «Κενό μνήμης» επικαλούνται οι δύο άντρες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με μαχαιριές

Οι αστυνομικοί στην Κρήτη προσπαθούν να ρίξουν φως σε μια περίεργη υπόθεση, με δύο άντρες να δέχονται μαχαιριές αλλά να δηλώνουν πως δεν θυμούνται το παραμικρό…

Έπιναν παρέα και μετά… κενό μνήμης! Κανένας δε θυμάται, κανένας δεν είδε τι συνέβη και πώς δύο άτομα από μια παρέα βρέθηκαν, αρχικά στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν στο νοσοκομείο, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο! Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 02:30 τη νύχτα σε καφενείο σε χωριο της Μεσαράς στην Κρήτη, όπου 5-6 άτομα, μέλη της ίδιας παρέας, έπιναν και διασκέδαζαν.

Περίπου στις 03:00, το νοσοκομείο ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. ότι είχαν διακομισθεί δύο άτομα με τραύματα, πιθανότατα από μαχαίρι ή ενδεχομένως μπουκάλι.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο τραυματίες διεκομίσθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας και μετά στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις ερωτήσεις της ΕΛ.ΑΣ., οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δε θυμούνται τίποτα, αποδίδοντας το «κενό μνήμης» στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο ένας μάλιστα είπε ότι… ίσως έπεσε!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιδιοκτήτης του καφενείου ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα γιατί εκείνη την ώρα ήταν στην κουζίνα. Ευτυχώς οι δύο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις