Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη – Κορονοϊός: Αγωνία στην εντατική για 42χρονο ασθενή! Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του

Κρήτη – Κορονοϊός: Αγωνία στην εντατική για 42χρονο ασθενή! Επιδεινώθηκε ραγδαία η κατάσταση της υγείας του

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Αγωνία στα Χανιά για τον 42χρονο…

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης (3/11) ο 42χρονος άνδρας που νόσησε από κορονοϊό. Ο 42χρονος Χανιώτης νοσηλευόταν εδώ και ημέρες στην κλινική covid του νοσοκομείου.

Xθες όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και σύμφωνα με το ekriti.gr, κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη στην Κρήτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 40 νέα κρούσματα του νέου κορoνοϊού.

Rapid test για τους φοιτητές του Αγίου Νικολάου

Στην προμήθεια rapid test προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν, σε πρώτη φάση, σε φοιτητές. Τα τεστ θα γίνουν αύριο Πέμπτη 5/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, στις 8/11 στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης και στις 11/11 στο ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου.

Click4more: Λάρισα – Κορονοϊός: Χαμός σε καφετέρια κατά τη διάρκεια ελέγχου! Ποιος είδε τον ιδιοκτήτη και δεν φοβήθηκε…

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος, Αντώνης Ζερβός, εξηγεί ότι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρόληψης του covid 19, σημειώνοντας πως μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και την επιτυχία με την οποία στέφθηκε η προσπάθεια των πολιτών, χρειάζεται εκ νέου προσπάθεια.

«Η δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διατήρηση της σημερινής καλής εικόνας, εκτός των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα προχωρήσει στην προμήθεια ικανού αριθμού rapid test ειδικά αυτή την περίοδο, που λόγω των γενικών περιορισμών θα επιστρέψουν οι φοιτητές μας από περιοχές με υψηλό υιικό φορτίο, άρα απαιτείται περισσότερο έλεγχος και ενημέρωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Click4more: Βόλος: Φοιτητές με κορονοϊό διοργάνωσαν πάρτι! Άγνωστες αλήθειες πίσω από την εκτόξευση των κρουσμάτων

Όπως προστίθεται, ήδη, διαμορφώνεται πρόγραμμα για την υλοποίηση των τεστ, που σε δεύτερη φάση θα αφορά ομάδες οι οποίες θα υποδειχθούν ή ακόμη και τυχαίους δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όλον τον δήμο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις