Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρήτη – Κορονοϊός: Αυξάνονται οι ασθενείς, οι διασωληνωμένοι και η πίεση στα νοσοκομεία

Κρήτη – Κορονοϊός: Αυξάνονται οι ασθενείς, οι διασωληνωμένοι και η πίεση στα νοσοκομεία

Ο κορονοϊός δοκιμάζει την Κρήτη όλο και περισσότερο. Μέρα με τη μέρα, αυξάνονται οι ασθενείς…

Δεκατρείς περισσότεροι ασθενείς με κορονοϊό σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο νοσηλεύονται σήμερα στα νοσοκομεία της Κρήτης, με την κατάσταση στο τοπικό σύστημα υγείας ολοένα και να πιέζεται.

Σύμφωνα με τα σημερινά διαθέσιμα στοιχεία, στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονται 200 ασθενείς εκ των οποίων οι 28 στις ΜΕΘ. Από τους 28 στις Εντατικές, οι 23 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τα στοιχεία δείχνουν ότι σε σχέση με χθες, αυξήθηκαν και οι διασωληνωμένοι ασθενείς. 

Ανησυχητική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονται συνολικά 75 ασθενείς με κορωνοϊό εκ των οποίων οι 4 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι. Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ με 52 ασθενείς εκ των οποίων οι 16 στη ΜΕΘ ενώ από αυτούς οι 14 είναι διασωληνωμένοι. 

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 44 ασθενείς εκ των οποίων οι 6 στη ΜΕΘ και από αυτούς οι 3 διασωληνωμένοι. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται 16 ασθενείς εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ ενώ στον Άγιο Νικόλαο, τρεις ασθενείς στην κλινική κόβιντ. 

Σύμφωνα με το ekriti.gr, “καθαρή” από ασθενείς με κορονοϊό είναι η Σητεία. Στην Ιεράπετρα νοσηλεύονται 4 ασθενείς στην κλινική κόβιντ και έξι στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο της Νεάπολης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις