Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη – Κορονοϊός: Νέες μεταφορές ασθενών από το νοσοκομείο Χανίων – Ασφυκτικές οι πιέσεις

Κρήτη – Κορονοϊός: Νέες μεταφορές ασθενών από το νοσοκομείο Χανίων – Ασφυκτικές οι πιέσεις

Ο κορονοϊός δοκιμάζει όλο και περισσότερο τα νοσοκομεία στην Κρήτη, που καλούνται να βρουν τρόπους για την περίθαλψη των ασθενών…

Έγινε τελικά η διακομιδή ασθενών με κορονοϊό από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 79 ετών, οι οποίες έφθασαν στα Επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου ωστόσο ήταν αδύνατον να γίνει εισαγωγή τους καθώς και οι δύο κλινικές Covid ήταν γεμάτες.

Έτσι αποφασίστηκε η εσπευσμένη μεταφορά τους στο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύονται πλέον σε απλή κλινική κορονοϊού, ενώ μία ακόμη διακομιδή ασθενούς είχε πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» δέχεται ασφυκτική πίεση εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες οπότε με απόφαση της Διοίκησης τέθηκε σε λειτουργία και δεύτερη κλινική Covid.

Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα συνέχισε να υφίσταται τεράστια πίεση με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να έχει υπερβεί το όριο των αντοχών του και να διατάσσεται πλέον η διακομιδή ασθενών σε άλλα νοσοκομεία της Κρήτης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις