Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη – Κορονοϊός: Συλλήψεις, λουκέτα και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες των μέτρων

Κρήτη – Κορονοϊός: Συλλήψεις, λουκέτα και τσουχτερά πρόστιμα για τους παραβάτες των μέτρων

Συλλήψεις ιδιοκτητών, λουκέτα και πρόστιμα συνθέτουν τον απολογισμό των ελέγχων που έγιναν το Σάββατο σε επιχειρήσεις στην Κρήτη στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων για τη διασπορά του νέου κορονοϊού.

Σε καφετέρια στις Αρχάνες οι αστυνομικοί εντόπισαν την επιχείρηση να λειτουργεί πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου με συνέπεια να συλληφθεί ο ιδιοκτήτης ο οποίος καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 2.000 ευρώ αλλά να μπει λουκέτο για 7 ημέρες.

Σύλληψη ιδιοκτήτη υπήρξε και στον Άγιο Νικόλαο, επίσης σε καφετέρια όπου οι Αρχές εντόπισαν μέσα στην επιχείρηση όρθιους πελάτες. Βεβαιώθηκε πρόστιμο των 2.000 ευρώ αλλά και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας. 

Στη Χερσόνησο, η Αστυνομία εντόπισε επιχείρηση να λειτουργεί πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου. Ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ ενώ μπήκε και λουκέτο για 7 ημέρες.

Στα Χανιά, ο ιδιοκτήτης της καντίνας που προχθές εντοπίστηκε να έχει βάλει μουσική, δεν συμμορφώθηκε κι αποφάσισε να βάλει ξανά. Η αστυνομία του έκανε έλεγχο και του επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες

Παραβάσεις υπήρχαν και για μη χρήση μάσκας από υπαλλήλους καταστημάτων σε Ρέθυμνο και Χανιά. 

Με πληροφορίες από ekriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις