Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη – Κορονοϊός: Συνελήφθη ξανά η αρνήτρια βρεφονηπιακού σταθμού – Η τελευταία ιδιαίτερη εμφάνιση

Κρήτη – Κορονοϊός: Συνελήφθη ξανά η αρνήτρια βρεφονηπιακού σταθμού – Η τελευταία ιδιαίτερη εμφάνιση

Έχει τις δικές της απόψεις και αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί. Η βρεφονηπιοκόμος συνελήφθη για ακόμα μία φορά στην Κρήτη

Νέα σύλληψη χθες (28-06-2021) για την βρεφονηπιοκόμο σε βρεφονηπιακό σταθμό που βρίσκεται σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Πρόκειται για την ίδια εκπαιδευτικό που είχε και πριν λίγες ημέρες απασχολήσει τις Αρχές.

Χθες η μήνυση έγινε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και τη διευθύντρια του σταθμού, καθώς η βρεφονηπιοκόμος δεν ήθελε να φορέσει και πάλι μάσκα. Σύμφωνα με το creta24.gr, η ίδια φορούσε ένα «ασπίδιο», λέγοντας ότι έχει αναπνευστικά προβλήματα.

Η σύλληψή της έγινε χθες το μεσημέρι από άνδρες του Α.Τ Πύργου, ενώ της επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Κατηγορηματικός ως προς την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας εμφανίζεται ο δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων με αφορμή την συγκεκριμένη υπόθεση στο βρεφονηπιακό σταθμό.

«Η συγκεκριμένη υπάλληλος ισχυρίζεται ότι το να φοράς άσκα ή να κάνει self test είναι ιατρική πράξη, κάτι που δεν ισχύει. Ο εμβολιασμός είναι όντως ιατρική πράξη ωστόσο αυτό δεν της το ζητήσαμε ποτέ. Θέλουμε τα μέτρα να τηρούνται με ευλάβεια για την προστασία της υγείας των παιδιών. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Δεν παίζουμε με την ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Κοκοσάλης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις