Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Κρισιμότατες ώρες για τον 2χρονο που έπεσε στο βαρέλι – «Φορούσαμε τα μαύρα»

Κρήτη: Κρισιμότατες ώρες για τον 2χρονο που έπεσε στο βαρέλι – «Φορούσαμε τα μαύρα»

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το 2χρονο παιδί στην Κρήτη το οποίο βρέθηκε αναίσθητο στο βαρέλι. Συντετριμμένοι οι γονείς, συγκλονίζουν οι γιατροί και οι μαρτυρίες συγγενών για τις εναλλαγές συναισθημάτων.

Ο 2χρονος από την Κρήτη νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σοβαρότατη κατάσταση. Αυτό ανέφερε η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Λένα Μπορμπουδάκη στο Cretapost, για το περιστατικό που κρατά σε αγωνία ολόκληρο το πανελλήνιο.

Κανένας στο χωριό Λιγόρτυνο Ηρακλείου δεν έχει κοιμηθεί από τη στιγμή που μαθεύτηκε το νέο πως ο μικρός έπεσε στο βαρέλι με νερό όπου και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Click4more: Κρήτη: Τα τελευταία λόγια του παιδιού πριν βρεθεί αναίσθητο μέσα σε αυτό το βαρέλι – Αγωνία για τη ζωή του (pics)

Η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. κ. Μπορμπουδάκη διαβεβαιώνει πως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου το παιδάκι να κρατηθεί στη ζωή.

bareli-2xrono6

Κρήτη: Συντετριμμένοι οι γονείς – Από τον θάνατο στην… επαναφορά

Τόσο οι γονείς του 2χρονου όσο και άλλα μέλη της οικογένειας, όπως η γιαγιά και ο παππούς είναι συντετριμμένοι, ελπίζοντας σε ένα θαύμα!

Η αγωνία όλων για τις επόμενες ώρες φτάνει στο αποκορύφωμα.

Όλα όσα προηγήθηκαν μοιάζουν με ταινία θρίλερ:

Η μητέρα, ο παππούς μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς πηγαίνουν στο Κέντρο Υγείας Χάρακα το άτυχο παιδί. Στο σπίτι μένει η γειτόνισσα και η γιαγιά του παιδιού που περιμένουν πάνω από ένα τηλέφωνο για να μάθουν νέα.

Click4more: Κρήτη: Αυτοψία στο εργοτάξιο που βρέθηκε αναίσθητο το δίχρονο παιδί μέσα σε βαρέλι – Οι γιατροί «ψάχνουν» ένα δεύτερο θαύμα (pics)

«Πηγαίνουν το παιδί στο Κέντρο Υγείας και κάτσανε εκεί μέχρι τις 8 (σ.σ. βράδυ Τετάρτης 17.03.2021). Μας έρχεται η ειδοποίηση ότι πέθανε το παιδί.

Αδειάσαμε σπίτι και αυλές για να φέρουν το παιδί και η γιαγιά φόρεσε μαύρα!

Μετά ήρθε ο παπάς αφού μάς τηλεφώνησαν ότι ο μικρός θα πάει στο νεκροτομείο…

Σε λίγο, όμως, μας παίρνουν τηλέφωνο ξανά και μας λένε ότι το παιδί αναπνέει!

Τότε κάναμε όλοι το σταυρό μας. Το πήγαιναν για νεκροψία και τελικά ανέπνευσε. Ήταν θαύμα. Εμείς ξέραμε δύο ώρες πως το παιδί ήταν πεθαμένο. Και η γιαγιά του έλεγε στον παπά να γίνει ένα θαύμα για το παιδί και τελικά έγινε. Περιμένουμε τώρα και δεύτερο θαύμα να γίνει καλά το παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα.

kentro-ygeias-xaraka2

Κρήτη: Υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών

Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του Κ. Υ Χάρακα όσο και του ΠΑΓΝΗ.

Έγινε μία πολύωρη προσπάθεια από τους γιατρούς και διασώστες του Κ.Υ Χάρακα στην προσπάθεια να κάνουν ανάνηψη στον 2χρονο, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το βαρέλι με το νερό.

Τελικά βρέθηκε παλμός ακολούθησε η διακομιδή, η διασωλήνωση από τον αναισθησιολόγο του ΕΚΑΒ και η μεταφορά του παιδιού στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

«Τα επόμενα 24ωρα είναι δύσκολα, και όλοι ευχόμαστε να πάνε καλά τα πράγματα», δηλώνουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις