Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Ξανά στο εδώλιο για τις 10 μαχαιριές στην κουνιάδα του – “Με χώρισε με τα ψέματά της”!

Κρήτη: Ξανά στο εδώλιο για τις 10 μαχαιριές στην κουνιάδα του – “Με χώρισε με τα ψέματά της”!

Η άγρια επίθεση είχε συγκλονίσει τη Σητεία στην Κρήτη. Ο 48χρονος καταδικάστηκε πέρυσι από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 17,5 ετών…

Στις δικαστικές αίθουσες αναβιώνει σήμερα η υπόθεση του 48χρονου άνδρα ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 είχε μαχαιρώσει συνολικά δέκα φορές την πρώην κουνιάδα του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, σε κατάστημα, στην πόλη της Σητείας. Ο 48χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε πέρυσι από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο σε ποινή κάθειρξης 17,5 ετών, αναμένεται να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2016 σε ταβέρνα, σε πολυσύχναστη περιοχή της Σητείας. Όπως είχε αναφέρει πέρυσι τον Ιούλιο, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, ο 48χρονος καταλόγιζε στην 51χρονη πρώην κουνιάδα του το ότι χώρισε με τη γυναίκα του, καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνη διέδιδε ψευδώς ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Το μεσημέρι της 13ης Αυγούστου του 2016, ο 48χρονος πήγε στο εν λόγω κατάστημα, όπου εργαζόταν η πρώην σύζυγός του μαζί με την αδερφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος πήγε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με την πρώην γυναίκα του. Εντούτοις, εκεί συνάντησε μόνο την πρώην κουνιάδα του. Ακολούθησαν στιγμές αλλοφροσύνης, με τον 48χρονο να μαχαιρώνει την 51χρονη γυναίκα συνολικά δέκα φορές, τραυματίζοντάς την στο θώρακα, τα πόδια, αλλά και το χέρι.

Αμέσως μετά, ο 48χρονος τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο μία ημέρα μετά παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου. Μετά την απολογία του ενώπιον των δικαστικών Αρχών, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις