Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει κηδεία αξίας 1.000 ευρώ χωρίς ημερομηνία λήξης

Κρήτη: Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει κηδεία αξίας 1.000 ευρώ χωρίς ημερομηνία λήξης

Όσοι πάρουν μέρος στη λαχειοφόρο αγορά στην Κρήτη, πρέπει να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ένα από τα δώρα μπορεί να είναι αξίας 1.000 ευρώ, αλλά είναι μακάβριο καθώς πρόκειται για δωρεάν κηδεία

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και άρχισε να γίνεται viral. Λαχειοφόρος αγορά κληρώνει smartphone, iPhone, τηλεοράσεις αλλά και… δωρεάν κηδείες, για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη. Μάλιστα το συγκεκριμένο «δώρο» είναι χωρίς ημερομηνία λήξης, όπως τονίζει ο υπεύθυνος του σωματείου. Μπορεί μάλιστα όποιος το κερδίσει να το παραχωρήσει σε όποιο φιλικό ή συγγενικό του πρόσωπο επιθυμεί. Παραμονές των Χριστουγέννων, το όλο θέμα ήταν αδύνατον να μην ξεφύγει από τα όρια της Κρήτης.

Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.

Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.

Ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις