Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Λιώνουν από αγωνία για την Ειρήνη Ρουσάκη – Silver Alert για την αγνοούμενη μητέρα [pics]

Κρήτη: Λιώνουν από αγωνία για την Ειρήνη Ρουσάκη – Silver Alert για την αγνοούμενη μητέρα [pics]

Στο κόκκινο η αγωνία για την Ειρήνη Ρουσάκη. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση…

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 83χρονης Ειρήνης Ρουσάκη που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας στην Κρήτη.

Η γυναίκα που πάσχει από άνοια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, με την οικογένεια της να αγωνιά για την κατάσταση της υγείας της απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η 83χρονη γυναίκα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε καφέ ή μαύρο παντελόνι, καφέ ζακέτα, μαύρα παπούτσια και χακί σκούφο. Για την εξαφάνιση της εκδόθηκε ειδοποίηση silver alert.

Τη φωτογραφία της αγνοούμενης ανήρτησαν οι οικείοι της σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι έρευνες.

Οι έρευνες γίνονται από την Αστυνομία, τους διασώστες ,τους πυροσβέστες και τους Σαμαρείτες, καθώς έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές για την εύρεσή της και γίνονται με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ΕΔΕΑΚ κ.Δασκαλάκης οι έρευνες απέβησαν άκαπρες και συνεχίζονται με ομάδες και δυνάμεις που ανανεώθηκαν. Στις δυνάμεις προστέθηκαν πλέον οι εθελοντές Σαμαρείτες από την Ιεράπετρα, η ομάδα διάσωσης Ιεράπετρας και η ομάδα διάσωσης Αγ.Νικολάου με επικεφαλής Δημήτρη Κουλουβουσίδη.

Χθες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα Περβολάκια όπου πολίτες αναφέρουν ότι είδαν μια γυναίκα που της έμοιαζε, αλλά δεν επρόκειτο όπως αποδείχθηκε για την ηλικιωμένη.

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις