Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κρήτη: Λιποθύμησε σε εκκλησία ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Κρήτη: Λιποθύμησε σε εκκλησία ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός λιποθύμησε το πρωί της Πέμπτης (6.12.2023) στον ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό. κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού όρθρου για τον πολιούχο της περιοχής…

Ο Βασίλης Λαμπρινός λιποθύμησε στην εκκλησία και κλήθηκε ασθενοφόρο που λίγο αργότερα τον μετέφερε σε νοσοκομείο της Κρήτης. O δήμαρχος Ηρακλείου έχει στο πλευρό του, στενούς συγγενείς που περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκριναν οι γιατροί ότι πρέπει να κάνει. Ευχή όλων είναι και αυτή η περιπέτεια να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα και ο δήμαρχος της πόλης να επιστρέψει στο σπίτι του υγιής.

Ο Βασίλης Λαμπρινός έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοια προβλήματα. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει λιποθυμήσει και άλλες φορές στο παρελθόν, σε δημόσιες εμφανίσεις.

Το 2016 είχε λιποθυμήσει ξανά στην ίδια εκκλησία και πάλι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου και τη Μεγάλη Πέμπτη το 2017 στην Παναγίτσα του Μασταμπά. Ο κ. Λαμπρινός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν με καρδιολογικό πρόβλημα. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις