Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Μαρτυρία για την «εξαφανισμένη» ζακέτα της Ιωάννας (pics)

Κρήτη: Μαρτυρία για την «εξαφανισμένη» ζακέτα της Ιωάννας (pics)

Σοκαρισμένη παραμένει η Κρήτη από τον τραγικό θάνατο της 11χρονης Ιωάννας. Μία νέα μαρτυρία για τη μοιραία ημέρα που η μικρούλα βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη παραλία στα Χανιά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ένας περιπατητής αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της βόλτας του είδε την ζακέτα του κοριτσιού, που αναζητούν τις τελευταίες ημέρες οι Αρχές, καθώς τόσο το ρούχο, όσο και το κινητό της 11χρονης δεν βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας…

«Τη συγκεκριμένη ημέρα, είδα μια ζακέτα κρεμασμένη σε ένα δέντρο. Με προβλημάτισε, όχι για κακό, δεν πήγε το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο ατύχημα. Κοίταξα μήπως την ξέχασε κανένας, να του πω ξέχασες τη ζακέτα σου. Δεν είδα κανέναν και συνέχισα να περπατώ…

Click4more: Χανιά: Απαντήσεις για τον θάνατο της 11χρονης ψάχνει η ΕΛΑΣ – Για «κόλαση» στο σπίτι μιλά η μητέρα της

…Μάλιστα την άγγιξα με την άκρη του δακτύλου μου, αλλά έφυγα γιατί φοβήθηκα μη νομίζει κανείς ότι πάω να την κλέψω. Μαζί με τη ζακέτα κρεμόταν και μια μάσκα», ανέφερε.

Άλλος ένας κάτοικος της περιοχής των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, ο οποίος περπατά καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο είπε: «Aποκλείω την περίπτωση της αυτοκτονίας γιατί παιδιά ηλικίας 11, 12, 13 χρονών δεν προβαίνουν σε αυτήν τη απονενοημένη πράξη. Το πιθανότερο για εμένα σενάριο είναι αυτό του ατυχήματος».

Υπενθυμίζεται ότι αργά το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (25.05.2021) και μετά από πολύωρη επιχείρηση αναζήτησης, εντοπίστηκε πεσμένο στα βράχια το άψυχο σώμα του κοριτσιού, σε έναν τραγικό επίλογο.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις