Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Μαρτυρία για τον θάνατο του 16χρονου παιδιού σε χωράφι στο Λασίθι

Κρήτη: Μαρτυρία για τον θάνατο του 16χρονου παιδιού σε χωράφι στο Λασίθι

Συντετριμμένη η οικογένεια του 16χρονου στην Κρήτη. Ο ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά σε χωράφι της οικογένειας στο Λασίθι και υπέκυψε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε…

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό, Κρούστα στο Λασίθι στην Κρήτη, μετά τον χαμό του 16χρονου που τραυματίστηκε σε χωράφι της οικογένειάς του και τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 16χρονος είχε πάει στο χωράφι μαζί με τον παππού του για να τον βοηθήσει στις αγροτικές δουλειές. Κάποια στιγμή, ο παππούς του απομακρύνθηκε από το σημείο για να πιει νερό και τότε το αγόρι πλησίασε τη φρέζα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αιμορραγώντας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γονείς του 16χρονου βρέθηκαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη. Την τραγική κατάληξη πληροφορήθηκε και ο παππούς του ανήλικου.

Ο πρόεδρος την κοινότητας του χωριού Κρούστα, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά “το παιδί ήταν στο χωράφι με τον παππού του. Σύμφωνα με αυτά που έχω μάθει, ο παππούς του πήγε κάποια στιγμή να πιει νερό και το παιδί, μάλλον από περιέργεια, κάτι έκανε στην μηχανή και έγινε αυτό που έγινε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, είχε χάσει αρκετό αίμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Είχε ξαναπάει στο χωράφι με τον παππού του, τον έπαιρνε μαζί του καμιά φορά και τον βοηθούσε. Ήταν η κακιά η ώρα”. Η οικογένεια έχει άλλο ένα μεγαλύτερο αγόρι.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις