Site icon NewsIT

Κρήτη: Το “ματωμένο” bachelor! Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη

20.05.2018 | 10:37
Κρήτη: Το “ματωμένο” bachelor! Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη μετά από τον θάνατο τριών νέων ανθρώπων! Τα δυο αδέλφια και ο φίλος τους πέθαναν όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν "έπεσε" σε βράχια στην θαλάσσια περιοχή των Σφακίων.

Σήμερα (20.05.2018), συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον έναν από τους νεκρούς, τον 35χρονο Μανώλη. Πρόκειται για τον νεαρό άνδρα, ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ των Χανίων, που τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε, πριν πιάσει το λιμάνι της Χώρας Σφακίων το σκάφος που τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με την εξέταση του ιατροδικαστή, η σορός του άτυχου Μανώλη έφερε πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα, ενώ το μεγαλύτερο από αυτά προκάλεσε μεγάλη απώλεια αίματος και ήταν αυτό που τελικά οδήγησε στο θάνατό του.

Η κηδεία του νεαρού Χανιώτη αναμένεται να γίνει την Κυριακή στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, με την εξόδιο ακολουθία να ψάλλεται στις 12 το μεσημέρι. Η σωρός θα βρίσκεται νωρίτερα στην εκκλησία για προσκύνημα, ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version