Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα» – Συγκλονίζει ο μάγειρας που έπαθε εγκαύματα από καυτό λάδι

Κρήτη: «Με έβαλαν σε ψυγείο με κρέατα» – Συγκλονίζει ο μάγειρας που έπαθε εγκαύματα από καυτό λάδι

Μια πραγματικά απίστευτη περιπέτεια ζει ένας νεαρός μάγειρας στην Κρήτη, καθώς ενώ ήταν στην κουζίνα ξενοδοχείου υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι που έπεσε στο σώμα του.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στην Κρήτη ωστόσο αντί να μεταφέρουν άμεσα τον νεαρό μάγειρα στο νοσοκομείο, τον έβαλαν σε ένα χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Όλα έγιναν όταν ο νεαρός μάγειρας μετέφερε μια κατσαρόλα με καυτό λάδι, που χύθηκε πάνω του και του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια. Όπως κατήγγειλε στο Star όταν χύθηκε η κατσαρόλα με το καυτό λάδι πάνω του, οι συνάδελφοί το τον άφησαν αβοήθητο.

«Έχω αφόρητο πόνο και στα χέρια και στο πρόσωπο. Κάποιες φορές το βράδυ όταν κοιμάμαι είναι έντονο και δεν μιλάμε για από βραστό νερό, μιλάμε για καυτό λάδι», δήλωσε στο Star ο νεαρός μάγειρας.

Η μητέρα του από την άλλη καταγγέλλει ότι μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός του καταλύματος τον έβαλαν σε έναν χώρο με ωμά κρέατα, για να περιορίσουν δήθεν τον αφόρητο πόνο από τα εγκαύματα.

«Το παιδί μου φώναζε βοήθεια»

«Το παιδί μου όταν κάηκε φώναζε βοήθεια να με πάτε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του απάντησαν ότι θα το φροντίσουμε εμείς και τον πήγαν στο δωμάτιο με τον κλιματισμό και τα ωμά κρέατα», υποστήριξε η μητέρα.

Ο 22χρονος εργαζόταν ως βοηθός αρχιμάγειρα από τις 10 Ιουνίου. Ωστόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν του είχαν κάνει πρόσληψη και εργαζόταν ως ανασφάλιστος.

Το πρωί η μητέρα του και συνάδελφοί ζήτησαν εξηγήσεις από τους υπευθύνους του καταλύματος στα Μάλια.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Επιθεώρηση εργασίας και ο ΕΦΚΑ, ενώ το ξενοδοχείο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση μέχρι στιγμής.

Ο νεαρός παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας εγκαυμάτων του ΠΑΓΝΗ, ενώ η μητέρα αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του ξενοδοχείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις