Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Μπήκαν στις τουαλέτες της παραλίας και προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους – Οι εικόνες που τράβηξαν [pics]

Κρήτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η παραλία στην Κρήτη ήταν ιδανική για μπάνιο και χαλάρωση. Όταν όμως σηκώθηκαν να πάνε στις τουαλέτες…

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται εδώ και πάνω από δέκα ημέρες οι τουαλέτες στην παραλία “Χρυσή Ακτή” στην Κρήτη, όπως καταγγέλλουν λουόμενοι. Αηδιασμένοι οι τουρίστες φωτογραφίζουν την αθλιότητα για να μας διασύρουν, ενώ οι ντόπιοι μάταια προσπαθούν να κινητοποιήσουν τις υπηρεσίες.

Ένας από αυτούς, έχει ειδοποιήσει τόσο τον Δήμο Χανίων όσο και το Υγειονομικό, επισυνάπτοντας μάλιστα και τις σχετικές φωτογραφίες. Η ανταπόκριση; Καμία! Μέχρι να πέσουν στην αντίληψη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης και η Γαλάζια Σημαία να αφαιρεθεί με συνοπτικές διαδικασίες, όπως είχε γίνει και με τη Νέα Χώρα.

Κρήτη: Εικόνες ντροπής στην παραλία

Κρήτη Κρήτη

Χρυσή Ακτή ονομάζεται η ανατολικότερη παραλία από τις τέσσερις που βρίσκονται στην καταπράσινη και πανέμορφη περιοχή των Αγίων Αποστόλων, λίγο δυτικότερα από τα όρια της πόλης των Χανίων στην Κρήτη.

Η Χρυσή Ακτή είναι δημοφιλής στους κατοίκους της πόλης των Χανίων για μια γρήγορη βουτιά, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Χανίων και συγχρόνως γιατί δύσκολα επηρεάζεται από τους βορείους ανέμους της Κρήτης, εξαιτίας της χερσονήσου που την προστατεύει από την βορεινή μεριά της.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις