Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Μυστήριο με το πτώμα στο βαρέλι – Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Κρήτη: Μυστήριο με το πτώμα στο βαρέλι – Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε σε βαρέλι στην κοίτη του Πλατανιανού ποταμού στο Ρέθυμνο. Τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» δολοφονία, ωστόσο πλέον ενισχύεται ιδιαίτερα το σενάριο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η αστυνομία του Ρεθύμνου αυτή τη στιγμή προσπαθεί να εντοπίσει την ταυτότητα του θύματος αλλά και τον τρόπο που βρέθηκε μέσα στο βαρέλι.

Σχετικά με τη ταυτότητα του θύματος, οι αρχές ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης Ρεθεμνιώτη από το Μάρτιο του 2018. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του. Σημειώνεται πως το πτώμα ανήκει σε άνδρα μέσης ηλικίας, δηλαδή από 45 έως και 60 ετών, αδύνατο και μετρίου αναστήματος. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως πλέον οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να μπήκε μόνος του στο βαρέλι. Το σενάριο αυτό ενισχύεται καθώς στο καπάκι βρέθηκαν ιμάντες (σαν χερούλια του λεωφορείου), ενώ ήταν κλεισμένο με αρμόστοκο. Μάλιστα, στο σημείο εντοπίστηκαν και φιάλες υγραερίου.

Πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο. Ωστόσο, οι αρχές εικάζουν ότι δεν είναι απίθανο ο άνδρας να μπήκε στο βαρέλι, να το έκλεισε μόνος του και στη συνέχεια να έχασε τη ζωή του από το υγραέριο και την έλλειψη οξυγόνου…

Πηγή: neakriti, ΚΡΗΤΗ TV, flashnews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις