Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο Μπαλί – Πώς έμεινε αβοήθητη για μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της (pic)

Κρήτη: Νέα στοιχεία για το τροχαίο στο Μπαλί – Πώς έμεινε αβοήθητη για μέρες δίπλα στο νεκρό σύζυγό της (pic)

Το τροχαίο στο Μπαλί έγινε 4-5 μέρες πριν βρεθούν ο νεκρός 42χρονος και η βαριά τραυματισμένη σύζυγος του. Σε κρίσιμη κατάσταση η τελευταία…

Όπως τόνισε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης το τροχαίο πιθανότατα να συνέβη είτε την Δευτέρα 12 Απριλίου, είτε την Τρίτη 13 Απριλίου. Οι κακώσεις που είχε ο 42χρονος άνδρας είναι συμβατές με τροχαίο, απλά οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

«Ο θάνατος προηλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ακαριαίος.» Από την άλλη, η σύζυγός του 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της και έχοντας βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Click4more: Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Έμεινε τραυματισμένη για ώρες (ίσως μέρες) δίπλα στον νεκρό μετά το τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έγινε στο ύψος του Μπαλί, όπου μια μηχανή έπεσε σε χαντάκι με συνέπεια του θάνατο του άνδρα οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του που ήταν συνοδηγός. Οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα (17-04-2021) και όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, βρίσκονταν στο σημείο αυτό για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα. Δείτε την εικόνα του zarpanews.gr…

Η μηχανή βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων, ενώ ο άτυχος 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τον δρόμο. Όσο για την 32χρονη σύζυγό του, εκσφενδονίστηκε στο πρανές, σε μια θαμνώδη έκταση και παρέμενε εκεί μέχρι να την εντοπίσουν φίλοι του ζευγαριού που τους αναζητούσαν στο σημείο.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις