Τοπικά Νέα

Κρήτη: Νεκρός 18χρονος στην Χανίων – Ρεθύμνου – Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε για πολλοστή φορά στην Κρήτη, αυτή τη φορά στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Θύμα δυστυχώς ήταν ένας νέος 18 χρονών. Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, όταν στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος του καταστήματος «Μετρό», η μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού, που οδηγούσε ένας 18χρονος Χανιώτης, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες των οχημάτων, η σύγκρουση ήταν μετωπική με αποτέλεσμα το μηχανάκι να «σφηνώσει» κάτω από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και – όπως φαίνεται και από τα ίχνη στον δρόμο – να συρθεί για αρκετά μέτρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο τόπο του δυστυχήματος δυστυχώς όμως , οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια καθώς, το νέο παιδί είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη και αυτό το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

troxaio troxaio troxaio troxaio troxaio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα