Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Νεκρός σε ρέμα ο αγνοούμενος από την Κάτω Βιάννο – Τραγικό τέλος στις έρευνες

Κρήτη: Νεκρός σε ρέμα ο αγνοούμενος από την Κάτω Βιάννο – Τραγικό τέλος στις έρευνες

Δάκρυα και θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του 87χρονου, που ήταν αγνοούμενος εδώ και μία εβδομάδα. Το θρίλερ της εξαφάνισης, ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο…

Με τον πλέον τραγικό τρόπο “πέφτει” η αυλαία στην υπόθεση της εξαφάνισης 87χρονου από την Κάτω Βιάννο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (12-06-2021).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ένα μικρό ρέμα, κοντά στην Κάτω Βιάννο, από κάτοικο της περιοχής. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς του ηλικιωμένου άνδρα είχαν ενημερώσει και τη Γραμμή Ζωής για την εξαφάνιση του 87χρονου, καθώς οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Click4more: Κρήτη: Σβήνουν οι ελπίδες για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο – Στάματησαν οι έρευνες

Τον ηλικιωμένο από την Κάτω Βιάννο είχαν δει κάτοικοι της Άνω Βιάννου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή τους όπου είχε μεταβεί για να κάνει ψώνια για το σπίτι. Ωστόσο, δεν επέστρεψε το βράδυ της 12ης Ιουνίου στο σπίτι του. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις