Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Νέο απειλητικό μήνυμα από Τούρκους χάκερς – Επίθεση σε ενημερωτική ιστοσελίδα [pics]

Κρήτη: Νέο απειλητικό μήνυμα από Τούρκους χάκερς – Επίθεση σε ενημερωτική ιστοσελίδα [pics]

Οι Τούρκοι χάκερς χτύπησαν την ιστοσελίδα αφήνοντας το μήνυμά τους. Μετά το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι Τούρκοι έβαλαν στο στόχαστρο και την Κρήτη…

Μέχρι τα Μέσα Ενημέρωσης στην Κρήτη έφτασαν οι Τούρκοι χάκερς, καθώς πριν από λίγες ώρες «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα. Συγκεκριμένα, όποιος προσπαθούσε να «μπει», στην σελίδα της εφημερίδας έβλεπε την παρακάτω εικόνα.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε ήταν και πάλι προκλητικό, «διαμηνύοντας» στους Έλληνες πως «θα σας πετάξουμε ξανά στην θάλασσα». Όπως έγινε και με την περίπτωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας (30.04.2018), έτσι και τώρα έκαναν λόγο για του 8 Τούρκους στρατιωτικούς και κατηγόρησαν την Ελλάδα πως υποθάλπει τρομοκράτες.

Τούρκοι χάκερς “επιτέθηκαν” ξανά

Γραμμένο στα τουρκικά και στα αγγλικά, έκανε σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία. Κάτι που ο Ερντογάν ζητά επισταμένως σε κάθε αφορμή. Κι αυτό διότι τους κατηγορεί ως πραξικοπηματίες.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αναφορά και στον Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο -στις ΗΠΑ- ιεροκήρυκα, τον οποίο ο «σουλτάνος» θεωρεί ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 2016, στην Τουρκία. Το απειλητικό μήνυμα καλούσε την Ελλάδα «να μην ξεχνάει το παρελθόν της και να μην υποθάλπει τρομοκράτες«.

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έλεγε το μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες βράδυ οι Τούρκοι χάκερς έστειλαν το ίδιο μήνυμα και στην ελληνική ομοσπονδία χάντμπολ. Το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί…

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις