Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρήτη: Ο 52χρονος που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του κατηγορείται και ότι τα εξέδιδε

Κρήτη: Ο 52χρονος που βίαζε τα παιδιά της συντρόφου του κατηγορείται και ότι τα εξέδιδε
ΦΩΤΟ Αρχείου

Νέα απολογία του 52χρονου από τη Μεσαρά Ηρακλείου στην Κρήτη, στη δίκη του για βιασμό ανηλίκων. Ο άνδρας κατηγορείται πλέον και για μαστροπεία.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 52χρονου άνδρα που φέρεται να βίαζε συστηματικά τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του στη Μεσαρά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 52χρονος που έχει ήδη προφυλακιστεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης από τον Ιούνιο του 2022, είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία της μαστροπείας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Cretapost.gr, καταθέσεις που έφτασαν ενώπιον της ανακρίτριας αναφέρουν ότι εξέδιδε τα ανήλικα και έτσι πλέον καλείται να δώσει νέες εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί ο 52χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι υπάρχει και βίντεο – ντοκουμέντο που κατάφερε να τραβήξει το τότε 14χρονο αγόρι που βίωνε τον εφιάλτη στα χέρια του 52χρονου.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι μόνο μία φορά συνέβη και πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ δεν άσκησε βία.

Κρήτη: Το δράμα των παιδιών

Η καταγγελία για την κακοποίηση των παιδιών έγινε στις αρχές του Ιουνίου του 2022. Το αγόρι που φοιτά σε ειδικό σχολείο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε άτομο της εμπιστοσύνης του τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και στα μαρτύρια που ζούσε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο αδελφός του.

Ο άνθρωπος που τον άκουσε απευθύνθηκε αμέσως στις αρμόδιες αρχές και εκείνες με τη σειρά τους προχώρησαν σε έρευνα και στη σύλληψη του κακοποιητή των ανήλικων παιδιών της συντρόφου του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις