Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κρήτη: Ο Μανώλης Αλιφιεράκης έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του σπιτιού του – Αγωνία για τον πρόεδρο του επιμελητηρίου!

Μανώλης Αλιφιεράκης

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης βρέθηκε αναπάντεχα στο κενό. Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων…

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί όταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του καταλήγοντας στο έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλιφιεράκης τη στιγμή που έκανε εργασίες καθαρισμού στο ντεπόζιτο, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό. Γι’ αυτό το λόγο, άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου με ορθοπεδικά τραύματα και χτυπήματα στη λεκάνη.

Ο τραυματισμός του Μανώλη Αλιφιεράκη από πτώση

Όπως διαπιστώθηκε ο κ. Αλιφιεράκης κατά την πτώση του τραυματίστηκε στα πόδια, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον γιατρό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αλιφιεράκης βρισκόταν στο μπαλκόνι για εργασίες συντήρησης στο ντεπόζιτο του νερού. Πιθανότατα, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο του οικοδομήματος.

Όλες οι παρατάξεις, μαθαίνοντας  για το ατύχημα, προσανατολίζονται πλέον στην  προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων τους, ενόψει και των εκλογών νέου Δ.Σ του επιμελητηρίου, στις 2 Δεκεβρίου,  μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: neakriti.gr, cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις