Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Ο μπέμπης ήταν βιαστικός – Γέννησε στη γιορτή της μητέρας ένα υγιέστατο μωρό!

Κρήτη: Ο μπέμπης ήταν βιαστικός – Γέννησε στη γιορτή της μητέρας ένα υγιέστατο μωρό!

Τρία πολύ σοβαρά περιστατικά σήμαναν συναγερμό το βράδυ της Κυριακής (12-05-2019) στο Κέντρο Υγείας Μοιρών με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φθάνει το προσωπικό του…

Δυο συνάνθρωποι μας, ένας με εγκεφαλικό και ένας με έμφραγμα έφθασαν γύρω στις 11 το βράδυ σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση ενώ «κερασάκι στην τούρτα» το γεγονός ότι κατέφθασε λίγα λεπτά αργότερα και μία έγκυος γυναίκα έχοντας σπάσει τα νερά της.

Καθοριστικής  σημασίας ήταν η συνδρομή της γυναικολόγου Μαρίας Αντωνογιαννάκη που ειδοποιήθηκε από τον επιμελητή, γιατρό κ. Καλογριδάκη να σπεύσει στο Κέντρο Υγείας. Με δεδομένο ότι επρόκειτο για μία δύσκολη γέννα η ιδιώτης γιατρός, μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας, βοηθώντας τα μέγιστα στο να γεννήσει η γυναίκα και μάλιστα να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι χωρίς επιπλοκές.

Με το που σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της υγείας της μητέρας και το νεογνού, ασθενοφόρο παρέλαβε τα δύο άτομα μεταφέροντας τα, στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Αν μη τι άλλο αξίζουν συγχαρητήρια στους γιατρούς τόσο του Κέντρου Υγείας αλλά και στην ιδιώτη γυναικολόγο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη εφημερία στην διάρκεια της οποίας όλα κύλησαν ομαλά. Όσο για τη νεαρή γυναίκα, όχι μόνο γέννησε το μωράκι, υπό αντίξοες συνθήκες αλλά έγινε μαμά και ανήμερα της γιορτής της μάνας…

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις