Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Ο Πακιστανός ομολόγησε την επίθεση στην Δέσποινα Πλατανάκη – Το βίντεο που τον έκαψε

Κρήτη: Ο Πακιστανός ομολόγησε την επίθεση στην Δέσποινα Πλατανάκη – Το βίντεο που τον έκαψε

Ταχύτατα και μεθοδικά κινήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιεράπετρας προκειμένου να εξιχνιάσουν την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε πριν λίγες ημέρες, η Δέσποινα Πλατανάκη. Μία επίθεση που έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο facebook.

Η σύλληψη του δράστη δεν άργησε να έρθει καθώς το προηγούμενο 24ωρο ο 27χρονος Πακιστανός που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 27χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, χωρίς όμως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 27χρονος αλλοδαπός βρίσκεται στην περιοχή εδώ και έναν χρόνο περίπου χωρίς ωστόσο να έχει απασχολήσει τις Αρχές για κάτι σοβαρό. Παράλληλα όμως, μία ακόμα κοπέλα που φέρεται και εκείνη να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης, θα κληθεί να αναγνωρίσει τον δράστη που έχει συλληφθεί για να διαπιστωθεί αν είναι εκείνος που της επιτέθηκε ή όχι.

Click4more: Ιεράπετρα: «Έτσι έζησα τη φρίκη» – Συγκλονίζει η νεαρή γυναίκα που πάλεψε με τον επίδοξο βιαστή της

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε ένα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η τοπική ΕΛ.ΑΣ μέσω του οποίου οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη σύλληψή του.  Ο 27χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών και επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα, αναλόγως με το τι θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας ή θα δικαστεί ή θα απελαθεί από τη χώρα. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις