Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος οδηγεί στον ΒΟΑΚ και τα βλέπει όλα – Οι ατάκες του ηθοποιού

Κρήτη: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος οδηγεί στον ΒΟΑΚ και τα βλέπει όλα – Οι ατάκες του ηθοποιού

Ο Χριστόφορος βρέθηκε στην Κρήτη και πλέον γνωρίζει από πρώτο χέρι, τι σημαίνει ΒΟΑΚ. Ο ηθοποιός θα θυμάται για καιρό τα όσα έζησε στο τιμόνι και αποφάσισε να εξιστορήσει…

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έμαθε γιατί ο ΒΟΑΚ στην Κρήτη, θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους στη χώρα. Ένας δρόμος στον οποίο κάθε χρόνο σημειώνονται δεκάδες τροχαία δυστυχήματα. Οι κακοτεχνίες, η έλλειψη φωτισμού και η σήμανση είναι ορισμένα από τα πιο βασικά προβλήματα.

Έκανε τη διαδρομή Ηράκλειο – Χανιά – Ηράκλειο και… έφριξε. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, τον γνωστό κωμικό, ο οποίος πήγε για περιοδεία στην Κρήτη και σχολίασε με τον δικό του τρόπο την τραγική κατάσταση στην οποίο βρίσκεται ο περιβόητος ΒΟΑΚ.

“Γυρίσαμε πιο “ψημένοι” για ζωή γιατί πήγαμε με αυτοκίνητο και κάναμε τον δρόμο Ηράκλειο – Χανιά – Ηράκλειο. Ένας δρόμος φτιαγμένος ειδικά για άθεους. Μπαίνεις (στο αυτοκίνητο) άθεος και βγαίνεις με όλα τα Ευαγγέλια μέσα σου: Παναγία μου, Χριστούλη μου κλπ”.

Μετά, όταν ηρεμήσει το μυαλό και σου φύγει ο φόβος από αυτόν τον δρόμο που πέρασες, διαπιστώνεις ότι στην πραγματικότητα είναι ένας δρόμος της Χριστοπαναγίας. Παιδιά, δεν ξέρω πώς την παλεύετε εκεί, να είστε καλά, του χρόνου πάντως ένα αεροστατο το έχω νοικιάσει ήδη”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις