Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Οδηγούσε και είδε αυτές τις εικόνες που τον σόκαραν – “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” [vid]

Κρήτη: Οδηγούσε και είδε αυτές τις εικόνες που τον σόκαραν – “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ” [vid]

Οι εικόνες από την Κρήτη, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένα βανάκι έχει πάρει φωτιά κάτω από της γέφυρα της Εθνικής Οδού…

Στις φλόγες τυλίχτηκε το βράδυ της Κυριακής (18-03-2018) ένα όχημα, τύπου van, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και το παρακάτω video είναι αναμφισβήτητα σοκαριστικό! Ο οδηγός του οχήματος γλίτωσε από θαύμα. Όπως φαίνεται, η φωτιά δεν έμελλε να αφήσει τίποτα από το όχημα. Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να βγει εγκαίρως χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Λίγο μετά τις 22.00 το βραδύ προκλήθηκε η φωτιά επί της Λεωφόρου Καζαντζίδη με Ορακίων και συγκεκριμένα κάτω από της γέφυρα της Εθνικής Οδού. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους άνδρες να καταφέρνουν να σβήσουν την πυρκαγιά προτού εξαπλωθεί, καθώς στο σημείο υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Η κυκλοφορία ωστόσο διακόπηκε για περίπου μισή ώρα, δηλαδή για όσο διήρκησε η επιχείρηση των πυροσβεστών. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Την έρευνα έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι η επέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, καθώς η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή από παρακείμενα καταστήματα.

Το φλεγόμενο όχημα στην Κρήτη

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις