Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Όλο το σχέδιο της απόβασης των αγροτών στην Αθήνα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι αγρότες της Κρήτης που ετοιμάζονται να αποπλεύσουν απόψε με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και από και την πλατεία Βάθης όπου βρίσκεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, οι αγρότες από κάθε γωνιά του νομού Ηρακλείου θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με εξαιρετικά μειωμένο εισιτήριο και χωρίς να ταλαιπωρηθούν, για να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στο αυριανό πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας.

Όπως επεσήμανε ο γραμματέας της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Ντισπυράκης, έχει γίνει ήδη ένας διακανονισμός με την ΑΝΕΚ έτσι ώστε οι αγρότες να ταξιδέψουν πληρώνοντας μόλις 10 ευρώ για να πάνε και 10 για να επιστρέψουν από τον Πειραιά, για να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση.
Παράλληλα από τη Μεσαρά θα υπάρξει ακόμα και λεωφορείο που θα μεταφέρει τους αγρότες το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και να είναι όλοι μαζί.
Όποιος θέλει και κρεβάτι μπορεί να έχει με εξίσου χαμηλή τιμή.

Οι αγρότες της Κρήτης προγραμματίζουν να φτάσουν νωρίς το πρωί στον Πειραιά, θα κινηθούν όλοι μαζί προς την πλατεία Βάθης όπου βρίσκεται το υπουργείο και εκεί θα περιμένουν και οι αγρότες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
“Θέλουμε να έχουμε τόσο κόσμο που να μη χωρά το πλοίο απόψε”, επεσήμανε ο Γιώργος Ντισπυράκης που ξεκαθάρισε ότι μέχρι τώρα είναι περισσότερα από 600 άτομα και μέχρι το απόγευμα ο κόσμος θα είναι πολύς περισσότερος.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο χτύπησε γυναίκα κι εκείνη… τσέκαρε αν χάλασε το κινητό της!

Πρέβεζα : Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια – ΒΙΝΤΕΟ

Ηράκλειο: Οι ”καλόγριες” ξέρουν να σερβίρουν καλά το παραμύθι με το μοναστήρι…

Κρήτη: Γέννησε στο σαλόνι του σπιτιού της και ζητάει το επίδομα τοκετού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε